met MS en vork

Wahls Protocol. Voeding en leefstijl als middel bij auto-immuun en ontstekingsziekten

je leefstijl als medicijn! nieuwe website

Beste Lezers van Met MS en Vork,

Met trots mag ik jullie vertellen over mijn samenwerking met Wim Tilburgs in de vorm van de website Je Leefstijl als Medicijn. Wim vond net als ik zijn weg naar een betere gezondheid dankzij leefstijl en voeding. Het lukte hem om zijn diabetes en de gevolgen daarvan terug te draaien.

Met onze successen proberen we andere mensen te motiveren en te helpen. Met onze nieuwe website geven we ruimte aan verschillende manieren om leefstijl toe te passen als medicijn. We worden hierbij gesteund door deskundigen en mensen uit verschillende beroepsgroepen. Hiermee slaan we een welkome brug tussen reguliere zorg en alternatieve geneeswijzen.

Je bent van harte welkom op onze site.Wordt abonnee van onze nieuwsbrief en lid van de facebook groep zodat je niets hoeft te missen van de ontwikkelingen op het gebied van leefstijl en voeding.

je leefstijl als medicijn

Gezonde groet Muriel Aspin en Wim Tilburgs

Verder Bericht

4 Reacties

 1. Vranken Brigitte 9 februari 2018

  Ik volg sinds 3 maand jullie levensstijl omwille van de ziekte MS, ik maak me wat zorgen omdat ik enkel achteruitgang merk
  Zou het kunnen dat deze manier van eten niet geschikt is voor mij? Ik vind het nochtans een hele gezonde levensstijl,
  Graag een antwoord van jullie
  Groetjes
  Brigitte

  • Muriel 1 maart 2018 — Berichtauteur

   Brigitte, het kan zijn dat je door de overstap wat afvalstoffen krijt raakt. Daarbij kan het ontwennen van snelle koolhydraten ook wat stress geven in het lijf. het lichaam heeft vaak wat tijd nodig om de omslag te maken. Doe je Wahls Paleo? of Wahls paleo-ketogeen?

   Als je Ketogeen doet kan het zijn dat je lichaam dit niet goed weet op te pakken. Ga dan eerst een half jaar Wahls Paleo doen.

 2. Desiree Geuijen 1 februari 2018

  Ik doe al IF, maar wil FMD ook eens proberen. Nu wil ik ook jouw GROENE SOEP maken, maar is hier vocht (water/boullion) toegevoegd of is dit puur geblenderde groenten die je gestoomd/gekookt hebt?

  Voor jouw informatie: ik heb sinds 2008 RR-MS en heb dezelfde zoektocht betreffende leefstijl doorlopen. Helaas lukt het mij niet om een orthomoleculair studie te volgen ivm verslechtering gezichtsvermogen. Verder begeleid ook ik andere met hun leefstijl (voeding als beweging).

  • Muriel 2 februari 2018 — Berichtauteur

   In het recept staat gebruik voor 1,5 liter bouillon poeder of blokjes maar voeg maar 1 liter water toe. In die sterke bouillon gaar je de groenten. Heel veel succes!

Laat een reactie achter

© 2018 met MS en vork

Thema door Anders Norén